Nega za majku i dete
Početna stranica
Avent
  • Logo-ul Philips Ecologic

  Avent

  Aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe

  SCF875/02 Pogledajte slične proizvode

  Znamo da su hranljivi obroci od ključne važnosti za zdrav razvoj vaše bebe. Aparat kompanije Philips za pripremu zdrave hrane za bebe pomaže vam u pripremi ukusnih domaćih obroka, prilagođenih potrebama bebe, a sve to na jednostavan način.

  Pogledajte sve prednosti

  Preporučena cena. Popusti i posebne pogodnosti, pronađite u nastavku ponude: 21 999,00 RSD

Imagini

Hranljivi obroci za bebe bez napora

 • Jedinstven način zdravog kuvanja na pari

  Jedinstven način zdravog kuhanja na pari

  Kuvanje na pari je zdravo kuvanje. Naša jedinstvena tehnologija omogućava cirkulisanje pare odozdo prema gore, omogućavajući ravnomerno kuvanje svih sastojaka bez prokuvavanja. Bogatstvo ukusa, tekstura i tečnosti od kuvanja zadržavaju se za mešanje.

 • Od kuvanja na pari do mešanja, sve u jednom praktičnom bokalu

  Od kuvanja na pari do mešanja, sve u jednom praktičnom bokalu

  Sve što je potrebno za pripremu hranljivih obroka za bebe pronaći ćete u jednom bokalu. Nakon obrade sastojaka na pari, samo podignite bokal, okrenite ga blokirajte na mestu i izmešajte hranu do željene gustine.

 • Od pirea do grudvaste hrane, za svaki korak

  Od pirea do grudvaste hrane, za svaki korak

  Od izuzetno fino izmešanog voća i povrća do kombinacije sastojaka mesa, ribe i mahunarki i na kraju grudvastih tekstura. Naš aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe biće uz vašu bebu na svakom koraku.

 • Priprema na pari, mešanje, odmrzavanje i podgrevanje vaših domaćih obroka

  Priprema na pari, mešanje, odmrzavanje i podgrevanje vaših domaćih obroka

  Aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe omogućava pripremu hranljivih domaćih obroka u jednom bokalu. Hranu možete poslužiti odmah ili je skladištiti u priloženu posudu i kasnije podgrejati pomoću jednostavnih funkcija za podgrevanje i odmrzavanje.

 • Ukusni recepti za odvikavanje od dojenja dr. Emme Williams

  Ukusni recepti za odvikavanje od dojenja dr. Emme Williams

  Uz pomoć dečijeg nutricionsite, dr Emme Williams, dajemo vam savete za odvikavanje od dojenja, zajedno sa receptima za pripremu ukusne i sveže hrane i ideje za obroke kojima ćete svojoj bebi omogućiti zdrav početak života i pomoći da uspostavi dobre navike u ishrani za ceo život.

 • Pripremite do četiri obroka odjednom u posudi kapaciteta 1000 ml

  Pripremite do četiri obroka odjednom u posudi kapaciteta 1000 ml

  Aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe pomaže vam da uštedite dragoceno vreme i planirate unapred. Kapacitet posude je 1000 ml, tako da istovremeno možete pripremiti do četiri obroka. Jedan obrok možete poslužiti, a ostala tri skladištiti u frižider ili zamrzivač.

 • Posudu i nož možete prati u mašini za pranje sudova, a rezervoar za vodu lako je dostupan

  Posudu i nož možete prati u mašini za pranje sudova, a rezervoar za vodu lako je dostupan

  Čak i kada završite sa pripremom obroka, aparat 4-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe i dalje je vrlo praktičan. Posudu i nož možete prati u mašini za pranje sudova, a zahvaljujući otvorenom dizajnu, rezervoar za vodu jednostavno se čisti i puni i omogućava pripremu hrane čistom parom, svaki put.

 • Pogledajte recepte, zabavne video zapise, savete i trikove

  Pogledajte recepte, zabavne video zapise, savete i trikove

  Preuzmite aplikaciju sa savetima za odvikavanje svog mališana od dojenja. Pronađite hranljive i jednostavne recepte koji će pratiti vašu bebu u njenom rastu i razvoju. Pročitajte detaljne savete za kuvanje, pogledajte zabavne i informativne video zapise i potražite mnoge korisne savete i trikove koji će vam maksimalno olakšati odvikavanje od dojenja.

 • Obaveštenje zvučnim signalom

  Nema potrebe za čekanjem ili nadzorom. Karakterističan zvučni signal obavestiće vas da je hrana spremna. Treba samo da okrenete posudu, promešate hranu i poslužite je ili pripremite za kasnije.

Prikaz svih specifikacija

 • EU Regulativa (8/2011/EU)