Nega za majku i dete
Početna stranica
Avent
  • Logo-ul Philips Ecologic

  Avent

  Udobna ručna pumpica za grudi

  SCF330/20 Pogledajte slične proizvode

  Kada vam je udobno i kada ste opušteni , vaše mleko mnogo lakše teče. Zato smo stvorili našu najudobniju pumpu za izmuzanje do sada: sedite udobno, bez potrebe da se naginjete napred, prepustite se našem mekanom jastučiću, da nežnom masažom stimuliše protok mleka.

  Pogledajte sve prednosti

  Preporučena cena. Popusti i posebne pogodnosti, pronađite u nastavku ponude : 6 325,00 RSD
 • foundation-base.video.controls.play foundation-base.video.controls.pause
  foundation-base.video.flash.you-need-flash
  foundation-base.video.flash.click-here foundation-base.video.flash.to-download

Clipuri video

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Veća udobnost, više mleka prirodnim putem

Pumpa za izmuzanje mleka sa masažnim jastučićem

 • Udobniji položaj

  Pumpa za mleko ima jedinstven dizajn, tako da vaše mleko direktno iz grudi ide u flašicu, iako sedite uspravno. Omogućava vam da sedite udobno, dok izmuzate mleko; nema potrebe da se naginjete napred, da bi bili sigurni da će vaše mleko završiti u flašici. Kada sedite udobno i opušteno dok izmuzate mleko, mleko lakše protiče.

 • Meki masažni jastučići

  Naš masažni jastučić ima novu meku baršunastu teksturu koja pruža osećaj topline na koži za nežnu stimulaciju protoka mleka. Tokom pumpanja nežno oponaša bebino sisanje kako bi se omogućilo prirodno proticanje mleka, a efikasnost je klinički dokazana. Meki masažni jastučić dizajniran je za udobno uklapanje prema grudima većine majki. Ako vam bude potreban, veći masažni jastučić može se kupiti posebno (dostupnost se može razlikovati po državama).

 • Sadrži našu Natural cuclu

  Široka cucla oblika dojke omogućava prirodno sisanje poput sisanja grudi i olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu.

 • Kompaktan dizajn

  Pumpa za izmuzanje ima kompaktan dizajn koji olakšava njeno postavljanje. Ergonomski oblikovana drška omogućava udobno držanje i potpunu kontrolu izmuzanja mleka. Mali i lagani dizajn omogućava jednostavno skladištenje i prenos, što izmuzanje van kuće čini diskretnijim.

 • Intuitivno sklapanje

  Jednostavno vizuelno sklapanje delova.

 • Kompatibilna sa drugim Philips Avent proizvodima za hranjenje

  Ova pumpa za izmuzanje može se koristiti u kombinaciji sa drugim proizvodima za hranjenje iz Philips AVENT asortimana, uključujući naše flašice i posude za mleko iz linije Classic. Philips AVENT nudi i asortiman dodatne opreme za negu grudi koji će vam pomoći da dojite duže i udobnije.

 • Jednostavno čišćenje

  Čišćenje je lako, zahvaljujući malom broju pojedinačnih delova. Svi delovi se mogu prati u mašini za pranje sudova.

 • Jednostavno ručno upravljanje

  Ručna pumpa za izmuzanje je idealna ako mleko izmuzate povremeno i volite kompaktnost. Lako se može rukovati, jednom rukom.

 
  • EU Regulativa (8/2011/EU)